Joulutähti, 1-lat, XL, 'Holy Day', - www.viherkauppa.fi
Joulutähti, 1-lat, XL, 'Holy Day',

Joulutähti, 1-lat, XL, 'Holy Day',
Euphorbia pulcherrima 'Holy Day'

Viherlandiassa viljelty Nuppulan® -tuote
Tuotekoodi
20218240
Leveys
200 mm
Korkeus
300 mm
Kosteusvaatimus
Tasakostea
Kukinnon väri
punainen
Alkuperämaa
Suomi (FI)
Toimittaja
Viherlandia Oy
Toimittajan koodi
0400000014708
Paino
350 g

11,95 € / kpl (sis. 24% alv)

Lisätietoja tilaukseen

kpl
Hurmaava, punaistakin punaisempi joulun ''peruslajike'', joka kasvattaa tanakan päävarren, suuren pääkukinnon ja runsaan määrän pieniä poikasia.
Tämä tähti on juuri oikea valinta silloin kun kaivataan kaunista, perinteistä joulun ajan kukkijaa, tähteä joka ei todellakaan sulaudu tapettiin.
Saatavilla myös monilatvaisena versiona, Viherkaupan tuotekoodi 20199400.
Ruukun halkaisija 12cm.

TOIMITUS LÄHIALUEILLE 1-3 TAI NOUDETTUNA VIHERLANDIASTA.
Ohjeita joulutähden kotihoitoon: - Joulutähden voi hankkia hyvissä ajoin ennen joulua. - Pakatut ja viileässä kuljetettujen joulutähtien kannattaa antaa seistä paketissaan kotona avaamattomina puolisen tuntia. Näin lämmön vaihtelu on mahdollisimman hidas. - Joulutähti pitää valosta ja lämmöstä, mutta sitä ei kannata sijoittaa lähelle lämpöpatteria. - Joulutähteä kastellaan tasaisesti ja varovasti. Annetaan mullan kuivahtaa kastelujen välillä. - Joulutähti kestää huonekasvina pitkään, vaikka varsinaiset kukat (ne pienet ja keltaiset) kuihtuvatkin. Huom! - Joulutähti kärsii vetoisessa paikassa ja pudottaa siellä helposti lehtensä. - Joulutähti on myrkyllinen syötynä ja maitiaisneste saattaa kosketuksesta paljaalle iholle tai silmiin joutuessa aiheuttaa allergisia oireita

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStageTeknologia & Design © online.fi