Turveharkko 4kpl/pkt

Turveharkko 4kpl/pkt
Kekkilä

Tuotekoodi
30000450
Paino
11,5 kg

15,50 € / kpl (sis. 24% alv)

Lisätietoja tilaukseen

kpl

Varastossa

Turveharkko on puhdas luonnontuote - leikattua ja kuivattua turvetta. Harkot nostetaan suosta kokonaisena palana. Ne ovat sararuskosammaleesta maatunutta turvetta, eikä niitä ole kuivaamisen lisäksi käsitelty mitenkään. Se on kestävä ja luonnonmukainen materiaali puutarharakentamiseen ja siitä on helppo muotoilla vaihtelevia porrastuksia tai istutusaltaita. Käyttökohteita on monia aina japanilaistyylisestä, sammaloituneesta puutarhasta perinteiseen keittiöpuutarhaan. Turveharkoista saa rakennettua reunuksia ja matalia muureja ja niitä on helppo muotoilla pistosahalla tai villaveitsellä.

Kun Turveharkko on pitkään varjoisalla paikalla ja saa tasaisesti kosteutta, se peittyy kauniilla sammaleella. Sammaleen kasvua voi nopeuttaa valelemalla Turveharkkoja sammalsilppu-piimäseoksella tai taputtelemalla Turveharkon pintaan turve-piimäseosta. Turveharkko sitoo itseensä paljon vettä, joka sitten haihtuu ilmaan muodostaen hyvän pienilmaston kasveille.

Yksittäisen Turveharkon koko n. 19x19x39 cm, koko vaihtelee hieman. Yhdestä pakkauksesta tulee noin 1,5 m valmista muuria.

HUOM!
Tuote on tilattavissa noutona myymälästämme tai Viherlandian lähialuekuljetuksiin.

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStageTeknologia & Design © online.fi