Joulutähti, Mon, L, 'Christmas Beauty Cinnamon' - www.viherkauppa.fi
Joulutähti, Mon, L, 'Christmas Beauty Cinnamon'

Joulutähti, Mon, L, 'Christmas Beauty Cinnamon'
Euphorbia pulcherrima 'Christmas Beauty Cinnamon'

Viherlandiassa viljelty Nuppulan® -tuote
Tuotekoodi
20256520
Leveys
300 mm
Korkeus
300 mm
Kosteusvaatimus
Tasakostea
Alkuperämaa
Suomi (FI)
Toimittaja
Viherlandia Oy
Toimittajan koodi
0400000030555
Paino
450 g

16,95 € / kpl (sis. 24% alv)

Lisätietoja tilaukseen

kpl
Toisen silmään tämä väri on lajikenimen mukaisesti kanelinen, toinen näkee sen vanhana roosana. Virallinen totuus on ehkäpä noiden kahden väliltä, mutta yksi asia on jokatapauksessa jokseenkin kiistaton; tämä tähti on kaunis!
Sen hempeä sävy tulee hienosti esille tummaakin tummempaa lehdistöä vasten, ja monilatvaisuutensa ansiosta se on kasvanut näyttäväksi ja ihanan reheväksi. Poikasiakin löytyy oikein mukavasti, joten olisiko tässä kaikin puolin täydellinen tähtikokelas juuri Sinun joulukotiisi?

Ruukun halkaisija 12cm.

TOIMITUS LÄHIALUEILLE 1-3 TAI NOUDETTUNA VIHERLANDIASTA.
Ohjeita joulutähden kotihoitoon: - Joulutähden voi hankkia hyvissä ajoin ennen joulua. - Pakatut ja viileässä kuljetettujen joulutähtien kannattaa antaa seistä paketissaan kotona avaamattomina puolisen tuntia. Näin lämmön vaihtelu on mahdollisimman hidas. - Joulutähti pitää valosta ja lämmöstä, mutta sitä ei kannata sijoittaa lähelle lämpöpatteria. - Joulutähteä kastellaan tasaisesti ja varovasti. Annetaan mullan kuivahtaa kastelujen välillä. - Joulutähti kestää huonekasvina pitkään, vaikka varsinaiset kukat (ne pienet ja keltaiset) kuihtuvatkin. Huom! - Joulutähti kärsii vetoisessa paikassa ja pudottaa siellä helposti lehtensä. - Joulutähti on myrkyllinen syötynä ja maitiaisneste saattaa kosketuksesta paljaalle iholle tai silmiin joutuessa aiheuttaa allergisia oireita

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStageTeknologia & Design © online.fi