Nuppulan Ruusunen

Nuppulan Ruusunen
Nuppulan leikkokukkakimppu

Viherlandiassa valmistettu Nuppulan® -tuote
Tuotekoodi
20318920
Leveys
400 mm
Korkeus
400 mm
Toimittaja
Viherlandia Oy
Toimittajan koodi
0400000055619
Paino
1 kg

79,90 € / kpl (sis. 24% alv)

Lisätietoja tilaukseen

kpl
Ruusuja, erikokoisia ja eri sävyisiä. Yksi kukkaisia ja tertturuusuja. Niin klassisen kauniita. Meillä Viherlandian Nuppulassa viljellyt leikkoruusut ovat taatusti tuoreita, sillä niitä kerätään joka päivä. Nuppulan ruusuhuone sijaitsee Viherlandian myymälän takaosassa, joten pitkää matkaa näiden kaunokaisten ei tarvitse kulkea päästäkseen ilahduttamaan meitä maljakkoon. Tähän Viherlandiassa sidottuun kimppuun on valittu Nuppulan ruusuista lajiikkeet Red Eagle, Con Amore, My Girl ja White Lady. Kimpun vihreiksi sidottiin unelmaa ja ikisuosikki eucalyptusta.

TOIMITUS LÄHIALUEILLE 1-3 TAI NOUDETTUNA

Lähetyspäivämäärän muuttaminen: Ilmoita meille tilausvahvistusnumerosi sähköpostilla osoiteeseen leikko@viherlandia.fi ja kerro toivomasi kuljetuspäivämäärä.
Samalla voit laittaa myös haluamasi korttitekstin saatekorttiin tai tilata erilaisen kortin toiveidesi mukaan.
Täytä maljakko vedellä ja lisää siihen kukkien mukana tuleva leikkokukkavirkiste. Leikkaa kimpun varsiin uusi imupinta terävällä veitsellä ja laita kimppu maljakkoon. Varmista, että vettä on vähintään kimpun sidontakohtaan asti, sillä jotkin leikkokukkien varret voivat olla lyhyemmät. Lisää vettä tarpeen mukaan parin päivän välein. Älä sijoita kimppua suoraan auringonpaisteeseen. Mikäli siirrät kimpun yöksi viileään, se lisää kukkien kestoa.

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStageTeknologia & Design © online.fi