Joulukuuset

Kuusimetsä

Joulukuuset saapuvat meille heti joulukuun alussa viikolla 49.

Joulukuuset toimitetaan ainoastaan lähialue 1-3

Kun ostat joulukuusen ennakkoon Viherkaupasta voit jättää toiveesi kuusimetsän tontuille tuotekortilla olevaan kenttään "lisätietoja tilaukseen". Lisää kenttään myös vatsemasi toimituspäivä tai vastaavasti haluamasi noutopäivä.

Toimituspäivät:
pe 18.12.
ma 21.12.
ke 23.12.

Nouto kaikkina kuusimetsän aukiolopäivinä ja -aikoina. Kuusimetsän aukioloajat löydät täältä.

Voit tilata samaan tilaukseen myös esim. joulukukkia. Toimitamme silloin kaikki tilauksen tuotteet samalla kerralla joulukuusen kanssa. 

Jos haluat voit myös tulla itse valitseman mieleisesi joulukuusen Viherlandian kuusimetsästä. Kuusimetsä avataan joka vuosi joulukuun alkupuolella. Tänä vuonna avaamme 7.12. ja se on avoinna aina jouluaaton aattoon saakka. Kuusimetsässämme sijaitsee yhdessä viljelykasvihuoneessamme. Siellä kuuset säilytetään vesiastiassa ja ovat aina jäättömiä sekä lumettomia säästä riippumatta. Joulukuusen voi käydä varaamassa ja ostamassa jo hyvissä ajoin ennen joulukiireitä. Toimituksen tai noudon voit sopia sitten aivan joulunaluspäiville.

 

Viherlandian kuusiklubi!

Kuusiklubin VIP-jäsenenä pääset valitsemaan oman joulukuusesi Kuusiklubin ennakko-ostopäivänä, jonne saat kutsun aina marraskuun aikana. Kuusiklubin jäsenyys on ilmaista! Liity klubiin täältä.

 

Anna kuusilahjakortti

Lisää yrityksille suunnatusta kuusilahjakortista täältä.

 Varastossa
 Tulossa
 Tuote tilapäisesti loppu
 Saatavilla vain myymälässä
 Tilaustuote. Saatavilla vain myymälässä

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStageTeknologia & Design © online.fi