Halaus

Leikkokukkakimppu

Viherlandiassa sidottu leikkokukkakimppu
  • Leveys: 40 cm
  • Korkeus: 45 cm
  • Toimittaja: Viherlandia Oy
  • Paino: 1 kg

49,00  / kpl (sis. 24% alv)

Saatavuus ikoniLoppu. Haluan saada ilmoituksen, kun tuote saatavilla.

Haluan ilmoituksen sähköpostiini, kun tuote Halaus on jälleen saatavilla

Tuotteen toimitustavat
  • Lähialuetoimitus
  • Nouto Viherlandiasta
Viherkaupassa
!
LoppuLoppu
Myymäläsaatavuus Viherlandiasta
!
LoppuLoppu
Tuotetunnus (SKU): 20318770 Osastot: ,

Tuotekuvaus

Halaa rakasta ystävää tai läheistä etänä kukkakimpun muodossa. Pidetään toisistamme huolta ja ilahdutetaan läheisiä pienillä yllätyksillä. Me Viherlandiassa olemme sitä mieltä, että kukkakimppu on siihen oiva keino. Tähän Viherlandiassa sidottuun leikkokukkakimppuun on valittu valloittavan ihanat leinikit, hennon persikkaiset minigerberat, Nuppulassa viljellyt tertturuusut ja veikeät valkoiset tädykkeet. Kimppua koristaa ikisuosikki eucalyptus, vihreät palmunlehdet ja kiemurtelevat pajunoksat.

TOIMITUS LÄHIALUEILLE 1-3 TAI NOUDETTUNA

TOIMITUSPÄIVÄ: Tuote toimitetaan lähtökohtaisesti tilausta seuraavana arkipäivänä. Jos haluat muuttaa toimituspäivän joksikin muuksi arkipäiväksi, lisää haluamasi päivämäärä kohtaan “lisätietoja tilaukseen” ennen kuin siirrät tilauksen ostoskoriin..

KORTTI JA KORTTITEKSTI: Mikäli haluat tuotteen mukaan saatekortin, valitse mieleisesi kortti sivun alalaidasta. Kirjoita haluamasi korttiteksti kortin tuotekortilla olevaan kohtaan “lisätietoja tilaukseen”.

Hoito / Kasvatusohje

Täytä maljakko vedellä ja lisää siihen kukkien mukana tuleva leikkokukkavirkiste. Leikkaa kimpun varsiin uusi imupinta terävällä veitsellä ja laita kimppu maljakkoon. Varmista, että vettä on vähintään kimpun sidontakohtaan asti, sillä jotkin leikkokukkien varret voivat olla lyhyemmät. Lisää vettä tarpeen mukaan parin päivän välein. Älä sijoita kimppua suoraan auringonpaisteeseen. Mikäli siirrät kimpun yöksi viileään, se lisää kukkien kestoa.