Liljakimppu

Leikkokukkakimppu

Viherlandiassa sidottu leikkokukkakimppu
  • Toimittaja: Viherlandia Oy
  • Paino: 1 kg

43,00  / kpl (sis. 24% alv)

Saatavuus ikoniTulossa. Haluan saada ilmoituksen, kun tuote saatavilla.

Haluan ilmoituksen sähköpostiini, kun tuote Liljakimppu on jälleen saatavilla

Tuotteen toimitustavat
  • Lähialuetoimitus
  • Nouto Viherlandiasta
Viherkaupassa
!
TulossaTulossa
Myymäläsaatavuus Viherlandiasta
!
TulossaTulossa
Tuotetunnus (SKU): 20314610 Osasto:

Tuotekuvaus

Klassinen, rauhallinen ja ennen kaikkea kaunis. Tähän Viherlandiassa sidottuun leikkokukkakimppuun on tiensä löytänyt upean näköiset valkoliljat, Nuppulassa viljellyt kotimaiset valkoiset tertturuusut ja hennon valkoiset neilikat. Erilaiset leikkovihreät viimeistelevät ja reunustavat kauniit kukat seesteiseksi kokonaisuudeksi. Seesteisen kokonaisuuden ansioista kimppu sopii myös esimerkiksi muistamiseksi surutaloon.

TOIMITUS LÄHIALUEILLE 1-3 TAI NOUDETTUNA

TOIMITUSPÄIVÄ: Tuote toimitetaan lähtökohtaisesti tilausta seuraavana arkipäivänä. Jos haluat muuttaa toimituspäivän joksikin muuksi arkipäiväksi, lisää haluamasi päivämäärä kohtaan “lisätietoja tilaukseen” ennen kuin siirrät tilauksen ostoskoriin..

KORTTI JA KORTTITEKSTI: Mikäli haluat tuotteen mukaan saatekortin, valitse mieleisesi kortti sivun alalaidasta. Kirjoita haluamasi korttiteksti kortin tuotekortilla olevaan kohtaan “lisätietoja tilaukseen”.

Hoito / Kasvatusohje

Täytä maljakko vedellä ja lisää siihen kukkien mukana tuleva leikkokukkavirkiste. Leikkaa kimpun varsiin uusi imupinta terävällä veitsellä ja laita kimppu maljakkoon. Varmista, että vettä on vähintään kimpun sidontakohtaan asti, sillä jotkin leikkokukkien varret voivat olla lyhyemmät. Lisää vettä tarpeen mukaan parin päivän välein. Älä sijoita kimppua suoraan auringonpaisteeseen. Mikäli siirrät kimpun yöksi viileään, se lisää kukkien kestoa.