Lucia

Asetelma

Viherlandiassa valmistettu leikkokukka-asetelma
  • Leveys: 25 cm
  • Korkeus: 15 cm
  • Toimittaja: Viherlandia Oy
  • Paino: 1 kg

65,00  / kpl (sis. 24% alv)

Saatavuus ikoniTulossa. Haluan saada ilmoituksen, kun tuote saatavilla.

Haluan ilmoituksen sähköpostiini, kun tuote Lucia on jälleen saatavilla

Tuotteen toimitustavat
  • Lähialuetoimitus
  • Nouto Viherlandiasta
Viherkaupassa
!
TulossaTulossa
Myymäläsaatavuus Viherlandiasta
!
TulossaTulossa
Tuotetunnus (SKU): 20326080 Osasto:

Tuotekuvaus

Joulunaika on juhlakausista suurin ja ihmeellisin. Koti puetaan juhla-asuun, joka puolella tuikkii toinen toistaan kauniimpia valoja ja korviin kantautuvat jouluiset sävelet. Tähän Viherlandiassa sidottuun kukka-asetelmaan upeat valkoiset ruusut, valkoiset kerrokselliset neilikat ja suloinen tuoksuva vahakukka on kehystetty kauniin harmaalla havulla ja hopealla eucalyptuksella. Kynttilät kuuluvat olennaisesti talven juhlaan, joten asetelmasta löytyykin paikka myös led-tuikulle.

TOIMITUS LÄHIALUEILLE 1-3 TAI NOUDETTUNA

TOIMITUSPÄIVÄ: Tuote toimitetaan lähtökohtaisesti tilausta seuraavana arkipäivänä. Jos haluat muuttaa toimituspäivän joksikin muuksi arkipäiväksi, lisää haluamasi päivämäärä kohtaan “lisätietoja tilaukseen” ennen kuin siirrät tilauksen ostoskoriin..

KORTTI JA KORTTITEKSTI: Mikäli haluat tuotteen mukaan saatekortin, valitse mieleisesi kortti sivun alalaidasta. Kirjoita haluamasi korttiteksti kortin tuotekortilla olevaan kohtaan “lisätietoja tilaukseen”.

Hoito / Kasvatusohje

Tarkista päivittäin, että astiassa on vettä ja sieni pysyy kosteana. Älä sijoita asetelmaan suoraan auringonpaisteeseen. Mikäli haluat pidentään asetelman kestoa, siirrä se yöksi viileään.