Joulutähti, Mon, XL, Koristeltu, Punainen - www.viherkauppa.fi
Joulutähti, Mon, XL, Koristeltu, Punainen

Joulutähti, Mon, XL, Koristeltu, Punainen
Euphorbia pulcherrima

Viherlandiassa viljelty Nuppulan® -tuote
Tuotekoodi
20152091
Leveys
350 mm
Korkeus
350 mm
Kosteusvaatimus
Tasakostea
Alkuperämaa
Suomi (FI)
Toimittaja
Viherlandia Oy
Toimittajan koodi
0400000051611
Paino
450 g

23,95 € / kpl (sis. 24% alv)

Lisätietoja tilaukseen

kpl

Varastossa

Vaikka monilatvainen joulutähti on upea jo sellaisenaan, niin kyllähän pieni koristelu nostaa sen aivan uudelle tasolle. Tähden sävyihin sopiva koristerondella sekä kaunis kuitunauha, niistä on viimeistelty kokonaisuus tehty.
Lisäksi koristeluun ei valita mitä tahansa tähteä vaan ainoastaan ryhmänsä valiot, tähtien tähdet, pöydän ehdottomat kuninkaat ja kuningattaret. Tämän komeammaksi ei siis Nuppulan joulutähti enää mene!

TOIMITUS LÄHIALUEILLE 1-3 TAI NOUDETTUNA VIHERLANDIASTA.
Ohjeita joulutähden kotihoitoon: - Joulutähden voi hankkia hyvissä ajoin ennen joulua. - Pakatut ja viileässä kuljetettujen joulutähtien kannattaa antaa seistä paketissaan kotona avaamattomina puolisen tuntia. Näin lämmön vaihtelu on mahdollisimman hidas. - Joulutähti pitää valosta ja lämmöstä, mutta sitä ei kannata sijoittaa lähelle lämpöpatteria. - Joulutähteä kastellaan tasaisesti ja varovasti. Annetaan mullan kuivahtaa kastelujen välillä. - Joulutähti kestää huonekasvina pitkään, vaikka varsinaiset kukat (ne pienet ja keltaiset) kuihtuvatkin. Huom! - Joulutähti kärsii vetoisessa paikassa ja pudottaa siellä helposti lehtensä. - Joulutähti on myrkyllinen syötynä ja maitiaisneste saattaa kosketuksesta paljaalle iholle tai silmiin joutuessa aiheuttaa allergisia oireita

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStageTeknologia & Design © online.fi