Ajankohtaista

Tältä sivulta löydät tietoa Viherkaupan kuulumisista, tarjouksista, uusista tuotteista, sekä runsaasti mielenkiintoista sisältöä kaikesta aiheeseen liittyvästä.

Tervetuloa kevät!

Kevätaurinko tuo tullessaan sulavan maan ja uuden istutuskauden, mahtavaa! Taimimyyntimme käynnistyy viikolla 16.

Lue lisää

Kaunista pääsiäistä

Kevätkauden kohokohta eli pääsiäinen lähestyy, ja tänä vuonna tuota suurta juhlaa päästään viettämään jo maaliskuun puolella.

Lue lisää

Kukkaloistoa kesäksi!

Kevään kukkasipuleiden, -mukuloiden ja -juurakoiden valikoimista löytyy nyt toisen toistaan upeampia lajikkeita.

Lue lisää

Tule mukaan oppimaan!

Viherlandian suosittujen Kukkapajojen kevätohjelma on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen käynnissä. Tule mukaan ja uppoudu kukkien maailmaan!

Lue lisää

Muista Ystävää 14.2!

Ystävänpäiväähän voi viettää vaikka joka päivä, mutta vähintään kerran vuodessa on aika kertoa rakkaimmille läheisille kuinka tärkeitä he Sinulle ovat.

Lue lisää

Tervetuloa HeatPack!

Viherkasvien talvitoimitukset sujuvat entistäkin turvallisemmin, olemme nimittäin ottaneet käyttöömme HeatPack-lämpöpakkaukset.

Lue lisää

Jouluviikon Lähialuekuljetukset

Oma Lähialuekuljetuksemme on turvallinen, joustava ja nopea, ja kaiken lisäksi liikkeellä jouluviikon jokaisena arkipäivänä!

Lue lisää

Maailman helpoin kuusimetsä

Viherkaupan joulukuusimyynti starttaa viikolla 49 ja jatkuu aina jouluun saakka. Toimitamme kuusia Jyväskylän lähialueelle.

Lue lisää

On talviruokinnan aika!

Pohjoisessa talvehtivat pikkulinnut tuovat puutarhaan elämää myös talvella, ja niiden seuraaminen on mukavaa koko perheen puuhaa.

Lue lisää

Taimimyynti hiljenee talvitauolle

Syksy vaihtuu vähitellen talveksi ja se tietää vääjäämättä istutuskauden loppumista. Puutarhassa riittää kuitenkin vielä kaikenlaista tekemistä.

Lue lisää

Isänpäivän muistamiset Viherkaupasta

Isänpäivää juhlitaan jälleen marraskuun toisena sunnuntaina, ja silloin pääosassa loistavat kaikki mahtavat isät, papat, isopapat ja muut upeat isähahmot!

Lue lisää

Taimiale on alkanut!

Tarjoamme kaikki ulkokasvi-tuoteryhmistä löytyvät hedelmä-ja lehtipuut, koriste- ja marjapensaat, havut, perennat sekä köynnöskasvit -25% alennuksella, kampanja voimassa 31.10.23 saakka.

Lue lisää

Syksyllä kukitetaan kevät!

Syksyn kukkasipulisesonki on nyt käynnistynyt, ja istutuskautta voi jatkaa niin pitkään kuin maa vain säilyy sulana.

Lue lisää

Myös kesällä voi istuttaa!

Kesä on monen epäilyistä huolimatta kelpoa istutusaikaa, ja taimitarjonta vähintäänkin mainio. Kertaa tästä tärkeät vinkit onnistuneeseen lopputulokseen.

Lue lisää

Kesä on kärhöjen juhlaa!

Löytyykö Sinun puutarhastasi jo kärhöjä eli clematiksia? Jos ei niin asia kannattaa korjata ensi tilassa, niin ihastuttavia nämä nopeaskasvuiset köynnöskaunottaret ovat.

Lue lisää

Äitienpäivän muistamiset Viherkaupasta!

Nyt äitienpäivän suurimpien sankareiden muistaminen on tehty erityisen helpoksi. Olemme lisänneet Viherkauppaan reilun valikoiman mainiota lahjaideoita.

Lue lisää

Taimimyynti on alkanut!

Kevään odotetuin sesonki on täällä! Kauden upeimmat puut, pensaat, havut ja köynnökset ovat nyt saapuneet myyntiin, ja valikoima runsastuu viikko viikolta. Istutushommiin voi ryhtyä heti kun lapio vain maahan uppoaa.

Lue lisää

Pääsiäinen lähestyy!

Pääsiäinen on kevään suurimpia juhlia, ja nyt siihen valmistautuminen on entistäkin helpompaa – kiitos Viherkaupan!

Lue lisää
Taimikasvatus

Taimikasvatusaika on täällä!

Monen viherpeukalon malttamattomana odottama siemenkausi on käynnistynyt vauhdilla ja tästä eteenpäin esikasvatettavaa riittääkin useamman kuukauden ajaksi.

Lue lisää

Viherlandian kuusimetsä

Joulun varmin kuusimetsä rakentuu vuodesta toiseen tänne Viherlandiaan. Kun kerran tiensä löytää Viherlandian kuusimetsään ei yleensä muita kuusikoita enää kaipaakkaan.

Lue lisää

Ota haltuun Viherkaupan oma Instagram-tili!

Oletko jo huomannut, että Viherkauppa on laajentanut myös sosiaaliseen mediaan?

Lue lisää

Uusi pakkaamo on otettu käyttöön!

Viherkaupan hurjan kasvun siivittämänä seinät tulivat vastaan vanhassa lähettämössä jo viime keväänä. Jotta pystymme vastaamaan tulevien keväiden sesonkiin, piti alkaa miettimään uusia ratkaisuja.

Lue lisää

Viherkasvitoimitukset jatkuu

Vaikka talvi pimenee ja ilmat kylmenevät, me Viherkaupassa jatkamme toistaiseksi kasvien postituksia normaalisti lämpötilan sen salliessa.

Lue lisää

Tuotevalikoima laajenee

Viherkaupan koko pitkän historian ajan aina 90-luvulta asti on ollut lähtökohtana jakaa vihertietoutta. Nyt kolmannen toteutuksen jälkeen on tunne, että olemme oikeasti jonkun ison äärellä.

Lue lisää

Lähialue toimitukset käyttöön

Jyväskylän alueelle paljon odotettu ja kaivattu kuljetustapa on otettu käyttöön. Nyt vajaan viikon käytössä ollut kuljetusmuoto on osoittanut tarpeellisuutensa.

Lue lisää

Tilaukset Viherlandian valikoimasta

Miten tilaan Viherlandian tuotevalikoiman tuotteita mitä en löydä Viherkauppa.fi:stä

Lue lisää

Toimitusvalikoima laajenee Jyväskylässä

Viherkauppa.fi toimitusvalikoima laajenee Jyväskylässä lähiviikkoina.

Lue lisää

Tilaa kukkia ja ruokaa

Viherkauppa.fi kautta voit tilata myös Kahvila-ravintola Eedenin maittavia Take Away-lounaita arkisin noudettuna.

Lue lisää