Muista Ystävää 14.2!

23.01.2024

Ystävänpäiväähän voi viettää vaikka joka päivä, mutta vähintään kerran vuodessa on aika kertoa rakkaimmille läheisille kuinka tärkeitä he Sinulle ovat.

Viherkaupan Ystävänpäivä-kategoriasta ( https://www.viherkauppa.fi/tuoteryhma/sesongit-ja-teemat/sesongit/ystavanpaiva/ ) löytyy mm. suloisia kimppuja, ihania herkkuja ja kauniita ruukkukukkia, juuri täydellisiä tuotteita oman ystävän muistamiseen. Ystävänpäivä-osion lisäksi kannattaa tutkia myös muu Viherkaupan valikoima, sillä lahjanhan tulee olla saajansa näköinen! Esimerkiksi innokas ‘pihamyyrä’ saattaa riemastua uusista kauniista käsineistä, kukkasten ystävä hurmaavista leikkokukkien siemenistä.

Toimitamme Ystävänpäivän ‘tuoretuotteita’ eli leikko- ja ruukkukukkia niiden parhaan mahdollisen säilyvyyden vuoksi ainoastaan noutona Viherlandiasta tai toimitettuna omalla Lähialuekuljetuksellamme Jyväskylän ympäristöön. Auton toimintasäde kattaa Jyväskylän lähialueen välillä Muurame-Tikkakoski. Nyt siis tällä seudulla asuvien läheisten muistaminen on helppoakin helpompaa, tee vain mieleisesti tilaus Viherkaupassa, valikoi toimitustavaksi Lähialuekuljetus ja jätä loppu meidän hoidettavaksemme.

Lähialuekuljetuksen hinnat määräytyvät kuljetettavan tavaramäärän sekä vastaanottajan postinumeroalueen mukaan, ja voit tutustua toimitusalueisiin ja hintoihin tarkemmin täällä: https://www.viherkauppa.fi/toimitustavat/

Huomaathan että Lähialuekuljetus on valittavissa vain tietyille Jyväskylän ympäristön postinumeroalueille. Jos ostoskorisi ei tarjoa tätä toimitusvaihtoehtoa, tarkoittaa se sitä että vastaanottajan postinumeroalue ei kuulu Lähialuetoimitus-verkon piiriin.