Mullat

Hyvästä maasta kasvaa hyviä taimia ja huonosta maasta..no, ei välttämättä ihan niin hyviä. Kasvualustassa ei kannata istutusvaiheessa pihistellä sillä etenkin puutarhakasveilla sen lisääminen jälkikäteen ei niin vain onnistukaan. Valtaosa kasveista, olivat ne sitten sisä- tai ulkokasvatuksessa, tarvitsevat kehittyäkseen ja kukoistaakseen laadukkaan alustan ja jos luonto ei sitä ole suonut, tulee kotipuutarhurin apu tarpeeseen.

Valikoimistamme löytyy tukku laadukkaita, tutkittuja ja hyväksi havaittuja multia, turpeita, soria sekä näiden sekoituksia. Oikean kasvualustan valinta tänä päivänä äärimmäisen helppoa, tuotteen nimi kun kertoo monessa tapauksessa myös käyttökohteen. Yksivuotisille kesäkukille kesäkukkamultaa, ruusuille perenna- ja ruusumultaa, havukasveille havu-rodomultaa jne.

Pienet pakkauskoot toimitamme kaikkialle Suomeen, isommat säkit Viherlandian lähialueelle oman lähialuekuljetuksemme kautta. Jos tarpeesi on suurempi ja haluat multaa esim. täysinä lavoina tai suursäkkeinä, lähetä tarjouspyyntö sähköpostitse osoitteeseen viherkauppa@viherlandia.fi .

Näytetään tulokset 1–12 / 100