Äitienpäivän muistamiset Viherkaupasta!

04.05.2023

Nyt äitienpäivän suurimpien sankareiden muistaminen on tehty erityisen helpoksi. Olemme lisänneet Viherkaupan Äitienpäivä-kategoriaan reilun valikoiman mainiota lahjaideoita, tutustu ja jätä tilaus ajoissa!

Toimitamme äitienpäivän lahjatilauksia sekä Matkahuollon että oman Lähialuekuljetuksemme välityksellä, halutessasi aina saajan kotiovelle saakka. Tuoreet leikkokimput sekä ruukkuruusut on mahdollista tilata noutona tai Lähialuekuljetuksella Jyväskylän ympäristöön, muut taimituotteet, herkut sekä vaikkapa työkalulahjat kulkevat Matkahuollon varmoissa käsissä kaikkialle manner-Suomen alueelle.

Tee tilauksesi ajoissa! Oma Lähialuekuljetuksemme hoitaa toimituksia viikon jokaisena arkipäivänä ja toimitus tapahtuu pääsääntöisesti tilausta seuraavana arkipäivänä. Jos halut tehdä tilauksen jo nyt ja toimituksen vaikkapa viikon päästä, onnistuu sekin. Merkitse vain ‘Lisätietoja tilaukseen’-kentään haluttu toimituspäivä ja me huolehdimme lopusta.

Matkahuollon kautta tapahtuvat kasvitoimitukset lähtevät matkaan maanantaista keskiviikkoon, tällä varmistamme sen että ne ehtivät saajalleen ennen viikonloppua. Jätä siis nämä kasvitilaukset viimeistään tiistaina 9.5.23.

Tutustu äitienpäivän parhaisiin tärppeihin täällä: https://www.viherkauppa.fi/tuoteryhma/sesongit-ja-teemat/sesongit/aitienpaiva/ , mutta älä unohda että koko Viherkauppa on täynnä upeita vaihtoehtoja äidin, mummon, isomummon tai vaikkapa vara-emon muistamiseen.

Muistathan että kaikki Viherkaupan ostettavissa olevat tuotteet löytyvät myös Viherlandiasta Jyväskylästä! Tutustu meihin ja kurkkaa aukioloaikamme täältä https://viherlandia.fi/ .