Taimimyynti on alkanut!

20.04.2023

Kevään odotetuin sesonki on täällä! Kauden upeimmat puut, pensaat, havut ja köynnökset ovat nyt saapuneet myyntiin, ja valikoima runsastuu viikko viikolta. Istutushommiin voi ryhtyä heti kun lapio vain maahan uppoaa, ja mahdolliset yöpakkasetkaan eivät luontaisessa rytmissään eläviä puuvartisia kasveja säikäytä.

Valikoimamme on jälleen laaja kuin mikä, ja esimerkiksi hedelmäpuiden ryhmissä on tarjolla yhteensä yli sata eri tuotetta! Siitä löytyy aivan varmasti herkkuja ihan jokaiseen puutarhaan, olipa haaveissasi sitten mehevä päärynä, kirpsakka omena tai eksoottinen persikka.

Toimitamme kaikki kasvit turvallisesti pakattuina Matkahuollon välityksellä kaikkialle manner-Suomen alueelle. Kasvien lähetyspäivät ovat maanantaista keskiviikkoon, tällä varmistamme että paketit ehtivät saajilleen ennen viikonloppua ja taimien pakkauksessa viettämä aikaa jää mahdollisimman lyhyeksi.

Kauden houkuttelevimpia uutuuksia ovat mm. kapeakasvuinen pilaripäärynä ‘Decora’ ( tutustu tarkemmin: https://www.viherkauppa.fi/tuote/paaryna-decora-i-lkat/ ), hunajamarja eli makeasinikuusama ‘Banana Blue’ ( https://www.viherkauppa.fi/tuote/hunajamarja-banana-blue-at-3l/ ) , rungolliseksi kasvatettu isabellansyreeni ‘Holger’ ( https://www.viherkauppa.fi/tuote/isabellansyreeni-holger-rung-150-250-at/ ) ja eteläruusuruoho ‘Red Kinight’ ( https://www.viherkauppa.fi/tuote/etelanruusuruoho-red-knight-atp9ul/ ).

Perennat saapuvat meille sään tasaannuttua eli viikon 18 alusta eteenpäin, samoinkesäkukkien ja vihannesten kauppa käynnistyy viikon 18 loppupuolella sitä mukaan kuin viljelytyöt puutarhallamme edistyvät.

Tutustu mahtavaa taimitarjontaamme täällä ja laita tilausta tulemaan, suosikit myydään tänäkin vuonna loppuun ensimmäisenä:

https://www.viherkauppa.fi/tuoteryhma/ulkokasvit/

Muistathan että voit käyttää Viherkauppaa myös näppäränä hakuteoksena Viherlandian taimimyymälän valikoimista. Kaikki vihreällä ostoskärryllä näkyvissä olevat tuotteet löytyvät myös myymälästämme!