Pääsiäinen lähestyy!

16.03.2023

Pääsiäinen on kevään yltäkylläisin juhla, ja nyt siihen valmistautuminen on entistäkin helpompaa – kiitos Viherkaupan!

Viherkaupan sesonki-valikosta löytyy aina se ajankohtaisin tarjonta, oli nurkan takana sitten joulu, ystävänpäivä tai kuten tässä tapauksessa pääsiäinen. Tarjolla on juuri nyt esimerkiksi upeita, taidokkaasti sidottuja kimppuja, kauniita koristeita ja tietysti myös pääsiäisruohon siemeniä. Oletkos sinä muuten perinteisen raiheinän vai rotevakasvuisemman ohran ystävä?

Toimitamme pääsiäisen koristeita ja valikoituja ruukkukasveja koko manner-Suomen alueelle, herkempiä leikkokukkia taasen ainoastaan Jyväskylän ympäristöön ( noin 0-25km Viherlandiasta) oman Lähialuekuljetuksemme voimin.

Tutustu pääsiäisen tuotevalikoimaan täällä https://www.viherkauppa.fi/tuoteryhma/sesongit-ja-teemat/sesongit/paasiainen/ ja löydä omat suosikkisi! Jos tilaat kimppuja ja muita kauden ihanimpia tuotteita lahjaksi, muista merkitä tilauksen Lisätietoja-kenttään toivottu toimituspäivä. Oma Lähialuekuljetuksemme operoi normaalisti viikon jokaisena arkipäivänä ja pääsiäisenä poikkeuksellisesti myös lauantaina eli 8.4.23.

Tutustu sesonkituotteiden lisäksi myös muuhun laajaan valikoimaamme! Kaikki vihreällä ostoskärryllä näkyvissä olevat tuotteet löytyvät myös myymälästämme Viherlandiasta, ja tämä aika vuodesta onkin aika oiva hetki ihan ajan kanssa tehtävälle puutarhamyymälä-retkelle. Palvelemme kevätkaudella ihan joka päivä, myös pääsiäisenä, ja ajantasaiset aukioloaikatietomme pääset tarkastamaan verkkosivuiltamme osoitteesta https://viherlandia.fi/