Tervetuloa kevät!

02.04.2024

Kevät on puutarhureiden parasta aikaa! Pimeä vuodenaika on jälleen selätetty ja uutta kasvua voi ihastella sekä kodin seinien sisä- että ulkopuolella.

Yksi varmimpia kevään merkkejä on taimimyyntikauden käynnistyminen, ja meillä Viherkaupassa tuo hetki koittaa ihan pian, viikolla 16. Voit tutustua uusiin, tulossa oleviin taimivalikoimiimme jo nyt, ja esimerkiksi koristepensaiden ryhmästä löytyy melkoinen valikoima upeita näkösuojan ja silmänilon antajia.

https://www.viherkauppa.fi/tuoteryhma/ulkokasvit/pensaat/

Isommatkin taimiostokset kulkevat turvallisesti perille Matkahuollon osaavissa käsissä, ja kotiovelle asti saapuva Kotipaketti on helppo tapa saada isommatkin puut kerralla kätevästi niin lähelle istutuspaikkaa kuin suinkin. Voit tilata toimituksen vaikkapa mökkiosoitteeseesi, näin säästät omaa vaivaasi ja minimoit elävien kasvien moneen kertaan tapahtuvat purut & lastaukset.

Toimitamme eläviä kasveja kaikkialle manner-Suomen alueelle, ja lähetyspäivät ovat maanantai & keskiviikko, tällä turvaamme taimien ehtimisen kohteeseen ennen viikonloppua.

Muistathan että Viherkaupan varasto on yhtä kuin Viherlandian myymälävarasto Jyväskylässä, ja voit käyttää Viherkauppaa oivana ‘hakuteoksena’ suunnitellessasi vierailua tänne meille kukkaloiston äärelle. Löydät ajantasaiset aukioloaikamme verkkosivuiltamme osoitteesta https://viherlandia.fi/