Tuotevalikoima laajenee

30.04.2020

Lisää kysyttyjä tuotteita

Viherkaupan koko pitkän historian ajan aina 90-luvulta asti on ollut lähtökohtana jakaa vihertietoutta. Nyt kolmannen toteutuksen jälkeen on tunne, että olemme oikeasti jonkun ison äärellä. Olemme tehneet perinteisellä puutarhakaupanalalla määrätietoista kehitystyötä vuosia luoden mahdollisuuksia hallita alati kasvavia tavaravirtoja sekä mahdollistaen monimuotoisen kaupankäynnin eri osa-alueilla. Halumme on myös ollut tarjota tuotevalikoimamme niille, joilla ei ole ollut mahdollista vierailla myymälässämme. Teemme päivittäin työtä sen eteen, että tavoitteemme Suomen laajimmasta ja parhaimmasta puutarhaverkkokaupasta toteutuu. Emme usko pelkän verkkokaupan nimeen. Uskomme vahvasti, että toimiva verkkokauppa on tulevaisuudessa edellytys menestyvälle kivijalkamyymälälle. Uskomme myös verkkokaupan edellyttävän vahvaa alan tuntemusta ja osaamista, jota meillä perinteisesti on. Tulevaisuudessa Viherkauppa tulee myös olemaan isommassa osassa kivijalkamyymälässämme asioivien asiakkaidemme keskuudessa. Tästä on jo merkkejä ilmassa.

Korona pandemia on laittanut meidät pohtimaan, miten voisimme palvella entistä paremmin asiakkaita, jotka normaalisti ovat käyneet meillä myymälässä. Meiltä on aina silloin tällöin kysytty miksi emme kuljeta tuotteita suoraan asiakkaille. Tähän asti syy on ollut, ettemme ole pysyneet tarjoamaan palvelua kustannustehokkaasti. Nyt olemme vastannut tähän huutoon lähialue toimituksilla. Vaikka kuinka olisimme halunneet niin emme tuotteiden keräämistä ja kotiin toimittamista kuitenkaan ihan ilmaisiksi pystyneet toteuttamaan.

Nyt kun kuljetus saatiin järjestettyä, niin käänsimme katseet tuotevalikoimaan. Nyt työn alla on lisätä valikoimaan tuotteita, jotka on alun perin karsittu pois koska on katsottu, että niitä ei olla voitu toimittaa postin tai matkahuollon kautta. Lähiviikkoina valikoima laajenee lannoite ja kasvualusta kategorioissa. Kokonaan uutena tuoteryhmänä tulee kesäkukat. Leikkokukkaryhmä sai jo ensimmäiset tuotteet valikoimiinsa. Lisäämme valikoimaan jatkuvasti tuotteita, joilla on kysyntää.

Aurinkoista kevättä ja pysykää terveinä

Jyrki Tahvonen

Yrittäjä

Viherlandia Oy

Viherkauppa.fi