Joulutähti, Mon, XL, 'Holy Day' - www.viherkauppa.fi
Joulutähti, Mon, XL, 'Holy Day'

Joulutähti, Mon, XL, 'Holy Day'
Euphorbia pulcherrima 'Holy Day'

Viherlandiassa viljelty Nuppulan® -tuote
Tuotekoodi
20199400
Leveys
350 mm
Korkeus
350 mm
Kosteusvaatimus
Tasakostea
Kukinnon väri
punainen
Alkuperämaa
Suomi (FI)
Toimittaja
Viherlandia Oy
Toimittajan koodi
0400000010342
Paino
600 g

18,95 € / kpl (sis. 24% alv)

Lisätietoja tilaukseen

kpl
Hurmaava, punaistakin punaisempi joulun ''peruslajike'', joka kasvattaa tanakan päävarren, suuret pääkukinnot ja runsaan määrän pieniä poikasia.
Tämä monilatvainen tähti on juuri oikea valinta silloin kun kaivataan runsasta, perinteistä joulun ajan kukkijaa, tähteä joka ei todellakaan sulaudu tapettiin eikä kursaile rehevyydessä.
Saatavilla myös hillitymmän kokoisena 1-latvaisena versiona, Viherkaupan tuotekoodi 20218240.
Ruukun halkaisija 13cm.

TOIMITUS LÄHIALUEILLE 1-3 TAI NOUDETTUNA VIHERLANDIASTA.
Ohjeita joulutähden kotihoitoon: - Joulutähden voi hankkia hyvissä ajoin ennen joulua. - Pakatut ja viileässä kuljetettujen joulutähtien kannattaa antaa seistä paketissaan kotona avaamattomina puolisen tuntia. Näin lämmön vaihtelu on mahdollisimman hidas. - Joulutähti pitää valosta ja lämmöstä, mutta sitä ei kannata sijoittaa lähelle lämpöpatteria. - Joulutähteä kastellaan tasaisesti ja varovasti. Annetaan mullan kuivahtaa kastelujen välillä. - Joulutähti kestää huonekasvina pitkään, vaikka varsinaiset kukat (ne pienet ja keltaiset) kuihtuvatkin. Huom! - Joulutähti kärsii vetoisessa paikassa ja pudottaa siellä helposti lehtensä. - Joulutähti on myrkyllinen syötynä ja maitiaisneste saattaa kosketuksesta paljaalle iholle tai silmiin joutuessa aiheuttaa allergisia oireita

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStageTeknologia & Design © online.fi