Nurmikon Sammalsyöjä Plus+ 5L - www.viherkauppa.fi
Nurmikon Sammalsyöjä Plus+ 5L

Nurmikon Sammalsyöjä Plus+ 5L
Kekkilä

Tuotekoodi
30005510
Paino
4,5 kg

12,90 € / kpl (sis. 24% alv)
2,87 €/kg

Lisätietoja tilaukseen

kpl

Varastossa

Kekkilä Nurmikon Sammalsyöjä PLUS+ -lannoite sisältää nurmikolle tärkeitä ravinteita ja hivenaineita, joiden ansiosta nurmikko jatkaa kasvuaan elinvoimaisena käsittelyn jälkeen. Tuuhea ja hyvin voiva nurmikko estää sammaleen kasvua. Paras teho saadaan, kun tuotetta käytetään keväällä tai kesällä.

Raaka-aineet ovat luonnollisia ja kasviperäisiä, ja niihin on lisätty mineraalilannoitetta, kuten rautasulfaattia tehostamaan vaikutusta. Tuote on turvallinen kasveille, lapsille ja lemmikeille.

Riittoisuus: 150m2

Kekkilä Plus+ lannoitteet ovat monivaikutteisia. Orgaanisten kivennäislannoitteiden sisältämät kivennäisravinteet vaikuttavat nopeasti ja tehokkaasti kasvien kasvuun. Orgaaniset ravinteet vapautuvat hitaammin ja siten ylläpitävät kasvua pitkään. Lisäksi orgaaniset ainesosat vilkastuttavat maaperän pieneliötoimintaa, ja parantavat maan luonnollista kasvukuntoa. Orgaaniset raaka-aineet ovat kiertotaloudesta saatavia ruokatuotannon sivutuotteita, jotka saadaan näin hyötykäyttöön ympäristöystävällisellä tavalla.

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStageTeknologia & Design © online.fi