Taimimyymälä - www.viherkauppa.fi

Taimimyymälä

Taimimyymälän kausi 2021 on päättynyt, ja katseen on jo suunnattu kevääseen 2022. Keltaisella 'Tulossa' ostoskärryllä merkityt taimet saapuvat meille huhtikuun lopulla, ja päivittyvät tilattaviksi sitä mukaan kun kuormien purku etenee.

Taimimyymälästämme löydät puutarhasi koko kauniin tarinan. Olkoon puutarhasi valtava paratiisi tai citykodin parveke, löydät meiltä kukoistusta kotiisi. Tule tutustumaan laajaan valikoimaamme tuotteita ja tarvikkeita puutarhaan, parvekkeelle, pihalle ja patiolle.

Ei luonto turhaan valintoja tee. Ankarat pohjolan talvet ovat kovalla kädellä muokanneet kasvilajistomme sellaiseksi kuin se tänäpäivänä meillä on ja siksi me

Suosimme kotimaista tuotantoa.

Ensisijaisesti pyrimme valitsemaan valikoimiimme kasvilajit joiden lisäysmateriaali on kotimaista tai muuten tiedämme miten ja missä kasvi menestyy. Siksi suurin osa taimistamme on kotimaista tuotantoa.  Lähes kaikki astiataimet on viljelty Puutarha Tahvosten taimitarhalla Raaseporissa. www.puutarhatahvoset.fi. Lisäksi valikoimaamme kuuluu liuta erikoisuuksia ulkomailta. Havukasvit tulevat ovat lähes kokonaan tuontituotteita, koska kotimaista tuotantoa on saatavissa hyvin rajallisesti.


Tuoteryhmät


Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStageTeknologia & Design © online.fi