Taimimyymälä

Taimimyymälästämme löydät puutarhasi koko kauniin tarinan. Olkoon puutarhasi valtava paratiisi tai citykodin parveke, löydät meiltä kukoistusta kotiisi. Tule tutustumaan laajaan valikoimaamme tuotteita ja tarvikkeita puutarhaan, parvekkeelle, pihalle ja patiolle.

HUOM! Taimimyymälän tuoteryhmissä 'Tulossa'-statuksella varustetut taimet (=keltainen ostoskärry) saapuvat myymäläämme huhtikuussa 2021 ja päivittyvät tilattaviksi sitä mukaan kun erät on purettu myyntiin.

Ei luonto turhaan valintoja tee. Ankarat pohjolan talvet ovat kovalla kädellä muokannut kasvilajistomme sellaiseksi kuin se tänäpäivänä meillä on ja siksi me

Suosimme kotimaista tuotantoa.

Ensisijaisesti pyrimme valitsemaan valikoimiimme kasvilajit joiden lisäysmateriaali on kotimaista tai muuten tiedämme miten ja missä kasvi menestyy. Siksi suurin osa taimistamme on kotimaista tuotantoa.  Lähes kaikki astiataimet on viljelty Puutarha Tahvosten taimitarhalla Raaseporissa. www.puutarhatahvoset.fi. Lisäksi valikoimaamme kuuluu liuta erikoisuuksia ulkomailta. Havukasvit tulevat ovat lähes kokonaan tuontituotteita, koska kotimaista tuotantoa on saatavissa hyvin rajallisesti.


Tuoteryhmät


Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStageTeknologia & Design © online.fi