Perennat - www.viherkauppa.fi

Perennat

eli talvehtivat ruohovartiset kasvit.

Taimimyymälän kausi 2021 on päättynyt, ja katseen on jo suunnattu kevääseen 2022. Keltaisella 'Tulossa' ostoskärryllä merkityt taimet saapuvat meille huhtikuun lopulla, ja päivittyvät tilattaviksi sitä mukaan kun kuormien purku etenee.

Perennavalikoimissamme on neljä tuotekategoriaa.

Juurakot ovat aikaisin keväällä myynnissä olevia perennan maanalaisia osia. Juurakot tulevat meille keväällä yleensä maaliskuulla, jolloin niiden lyhyehkö myyntiaika on. Maalis-huhtikuun vaihteessa säästä riippuen juurakot poistuvat myynnistä. 

Vips-perennat ovat edullisia, 9cm ruukussa olevia kasveja, jotka tuodaan pääsääntöisesti Hollannista. Lajikevalikoima on laaja ja tästä ryhmästä löytyy usein todella kiinnostavia erikoisuuksia.

Medium-perennat ovat hinta-laatusuhteeltaan paras kategoria. Jo melko kookkaaksi ja hyvässä kasvuvoimasa olevat Medium-perennat ovat Viherlandiassa viljeltyjä, laadustaan tunnettuja Nuppulan®-tuotteita.

Jätti-perennat ovat kolmas kategoria. Nämä perennat ovat jo niin kuin nimikin viittaa, kooltaan kookkaimpia. Nämä perennat ovat oivia, kun haluaa perenna penkin näyttävän ensimmäisenä vuonna jo rehevältä. Nämä toimivat myös hyvänä lisänä kesäkukkaistutuksissa.

 


Tuoteryhmät


Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStageTeknologia & Design © online.fi