CS-harava-lapio

CS-harava-lapio
03120-20

GARDENA®
Tuotekoodi
20298440
Leveys
366 mm
Pituus
489 mm
Korkeus
172 mm
Paino
601 g

22,90 € / kpl (sis. 24% alv)

Lisätietoja tilaukseen

kpl

Varastossa

GARDENA combisystem -haravalapio on kätevä työväline puutarhakauden moniin eri tehtäviin. Monikäyttöinen 3-in-1-yhdistelmätyökalu mahdollistaa niin lapioimisen, haravoimisen ja kuin seulomisen.
Haravalapio vakuuttaa käytännöllisyydellään. Erilaisten materiaalinen kasaan haravoiminen ja nostelu sujuu tehokkaasti. Olipa kyseessä esimerkiksi syksyn lehdet tai pensaiden leikkuujäte haravalapio on ihanteellinen apuväline puutarhaan. Lakaise ruohosilppu tai lehtijäte yhteen ja nostele kätevästi lapioimalla. Työvälineen avulla myös maahan pudonneet hedelmät, kuten pehmenneet pudokkaat, on helppo siivota pois. Näiden käyttökohteiden lisäksi haravalapion avulla voi seuloa mullasta pois pienet oksat kasveja istutettaessa tai siirrettäessä.
Käytännöllisen combisystem-liitoksen ansiosta lapioharava voidaan kiinnittää mihin tahansa combisystem-varteen. Valitse tarpeisiisi sopiva pituus ja varren materiaali: puu tai alumiini. Kumartelu ja työläs lehti- ja maa-aineksen siirtely on historiaa - työvälineen avulla voit miellyttävässä työasennossa lapioida jätteet esim. kompostiin. Vankka ja kestävä haravalapio on korkealaatuista ja tukevaa muovia. 25 vuoden takuu kertoo korkeasta laadusta.

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStageTeknologia & Design © online.fi