Valkoinen tulppaanikimppu

Leikkokukkakimppu

Viherlandiassa sidottu leikkokukkakimppu
  • Toimittaja: Viherlandia Oy
  • Paino: 1 kg

27,90  / kpl (sis. 24% alv)

Saatavuus ikoniTulossa. Haluan saada ilmoituksen, kun tuote saatavilla.

Haluan ilmoituksen sähköpostiini, kun tuote Valkoinen tulppaanikimppu on jälleen saatavilla

Tuotteen toimitustavat
  • Lähialuetoimitus
  • Nouto Viherlandiasta
Viherkaupassa
!
TulossaTulossa
Myymäläsaatavuus Viherlandiasta
!
TulossaTulossa
Tuotetunnus (SKU): 20314590 Osasto:

Tuotekuvaus

Viherlandiassa sidottu talvinen, vahakukilla höystetty hurmaava tulppaanikimppu on erinomainen täyte kenen tahansa maljakkoon. Rauhallisen ilmeensä ansiosta kimppu sopii myös vietäväksi esimerkiksi surutaloon. Kotimaiset, kestävät tulppaanit ovat kevään ensimmäisiä merkkejä ja lupaus siitä, että talvi tulee vielä päätökseensä. Nyt on kuitenkin aika vielä nauttia talvisesta valkeudesta ja mikäpä kimppu siihen tätä paremmin sopisi.

TOIMITUS LÄHIALUEILLE 1-3 TAI NOUDETTUNA

TOIMITUSPÄIVÄ: Tuote toimitetaan lähtökohtaisesti tilausta seuraavana arkipäivänä. Jos haluat muuttaa toimituspäivän joksikin muuksi arkipäiväksi, lisää haluamasi päivämäärä kohtaan “lisätietoja tilaukseen” ennen kuin siirrät tilauksen ostoskoriin..

KORTTI JA KORTTITEKSTI: Mikäli haluat tuotteen mukaan saatekortin, valitse mieleisesi kortti sivun alalaidasta. Kirjoita haluamasi korttiteksti kortin tuotekortilla olevaan kohtaan “lisätietoja tilaukseen”.

Hoito / Kasvatusohje

Täytä maljakko vedellä ja lisää siihen kukkien mukana tuleva leikkokukkavirkiste. Leikkaa kimpun varsiin uusi imupinta terävällä veitsellä ja laita kimppu maljakkoon. Varmista, että vettä on vähintään kimpun sidontakohtaan asti, sillä jotkin leikkokukkien varret voivat olla lyhyemmät. Lisää vettä tarpeen mukaan parin päivän välein. Älä sijoita kimppua suoraan auringonpaisteeseen. Mikäli siirrät kimpun yöksi viileään, se lisää kukkien kestoa.