Joulukuuset

Näin toimii Viherlandian kuusimetsä:

Kuusimyynti käynnistyy to 7.12.23 ja jatkuu 23.12.23 saakka.

Säilytämme kuusemme viileänä pysyvässä kasvihuoneessa lumettomina, kukin omaan vesiastiaan nostettuna ja verkkopussista avattuna. Näin neulaskesto säilyy metsäkuusissakin erinomaisena ja puun muoto yhtä kauniina kuin kuusiviljelmällä konsanaan.

Joulupuun voi ostaa paikan päällä Viherlandiassa tai kätevästi täältä verkkokaupastamme, tällöin kuusimetsämme tarkkasilmäiset tarhuri-tontut valikoivat varaukseen huoneen kauneimman yksilön ja huomioivat tilaukselle jätetyt erikoistoiveet.

Puiden hintaan sisältyy säilytys aina aaton aattoon saakka, ja voit valita kuusesi toimitustavaksi noudon tai Jyväskylän ympäristössä toimivan lähialuekuljetuksemme. Tämän kauden kuljetuspäivät ovat pe 15.12, ke 20.12 ja pe 22.12, ja Viherkaupasta tilattaessa lisää haluttu toimituspäivä ‘Lisätietoja tilaukseen’-kenttään. Kysy tarvittaessa myyjiltämme mahdollisuutta aikaisempaan toimitukseen.

Nouto onnistuu päivittäin 7.-23.12 välisenä aikana kuusimetsän laajojen aukioloaikojen puitteissa (tarkista aukiolot täältä: www.viherlandia.fi/kuusimetsa/).

Näytetään tulokset 1–12 / 14