Joulutähdet

Joulutähtivalikoimamme pitää sisällään yhteensä 17 toinen toistaan kauniimpaa lajiketta, tähtiä jotka eivät todellakaan häviä tapettiin tai unohdu peräkammarin kauimmaiselle sivupöydälle. Nuppulan joulutähti onkin varsinainen tähtien aatelinen; kaunis, kestävä ja ammattitaidolla viljelty jyväskyläläinen lähituote.

Joulutähtiemme sävyvalikoima on laaja kuin mikä ja näiden kaunotarten kohdalla ei ole liioiteltua sanoa että nyt löytyy jokaiselle jotakin. Perinteiset punaiset ja valkoiset lajikkeet ovat toki joulusta jouluun niitä suosituimpia, mutta viime vuosina yhä pidetyimmiksi ovat nousseet tuoreet tulokkaat kuten esimerkiksi moniväriset Beauty-sarjan tähtöset. Myös tämän joulun uutuus-tuotteelle, leikkojoulutähtenä aiemmin tutuksi tulleelle mutta nyt ruukussa ensi kertaa kasvatetulle ‘Valentino’lle uskaltaa ennustaa klassikon asemaa.

Näin onnistut joulutähden kanssa!

  • tähdet eivät kestä vetoa tai viileyttä. Älä siis altista pakkaamatonta joulutähteä suoralle ulkoilmalle ja vältä kotona tuuletusikkunan ja ulko-ovien läheisyyttä. Vedossa tähti tiputtaa helposti lehtensä.
  • joulutähti rakastaa valoa ja lämpöä. Älä kuitenkaan sijoita sitä ilmalämpöpumpun tai muun lämmönlähteen viereen.
  • kastele joulutähteä tasaisesti mutta pienillä vesimäärillä kerralla, anna pintamullan kuivahtaa kevyesti kastelukertojen välillä.
Lue lisää

Muistathan että joulutähti on myrkyllinen syötynä, ihaile sitä siis ainoastaan ulkoisesti. Hyvin hoidettuna joulutähdestä voi saada pitkäikäisen, jopa vuosia vehreänä huonekasvina elävän kumppanin.

Näytetään tulokset 1–12 / 25